SP 3710DN

Dankzij het compacte ontwerp is de SP 3710DN kantoorprinter zeer geschikt voor gebruik in kleine ruimten. Ondanks zijn kleine formaat bevat deze kantoorprinter veel kenmerken en functies, waaronder Beveiligd afdrukken en een printsnelheid van maximaal 32 pagina’s per minuut.

Beschrijving

Deze kantoorprinter biedt zelfs voor de kleinste bedrijven of werkgroepen snelheid en productiviteit: een tonercartridge die tot wel een jaar meegaat*, een opwarmtijd van slechts 26 seconden en een printsnelheid van maximaal 32 pagina’s per minuut. Het apparaat is compact, gebruikersvriendelijk, eenvoudig te beheren en zeer duurzaam. Kortom: een rendabele oplossing waarmee u meer gedaan krijgt. Dit alles maakt de SP 3710DN tot een ideale zakelijke printer.

Dankzij het compacte ontwerp is de SP 3710DN kantoorprinter zeer geschikt voor gebruik in kleine ruimten. Ondanks zijn kleine formaat bevat dit apparaat veel kenmerken en functies, waaronder Beveiligd afdrukken en een printsnelheid van maximaal 32 pagina’s per minuut.
 
  • Deze kantoorprinter wordt geleverd met tonercartridge met ultrahoog rendement, genoeg voor 7000 pagina’s
  • Printen in zwart-wit op hoge kwaliteit (1200 x 1200 dpi)
  • Een gebruikersvriendelijk display met 4 regels
  • Eerste print wordt binnen 7,5 seconden afgeleverd
  • Ondersteunt mobiel printen via AirPrint en Google Cloud Print. De controllers van deze kantoorprinter en multifunctionele printers verwerken meerdere opdrachten tegelijkertijd
  • Gemiddeld 500 pagina’s/maand, met behulp van een testkaart met een tonerdekking van 5%
 

Extra informatie

Kleurmodus

Zwart-wit

Functies

Printen

Papierformaat

A4

Dubbelzijdig

Handmatig

Printertaal standaard

PCL 5c

Printertaal optioneel

Adobe® PostScript®3™

Afdruksnelheid

32 ppm

Stroomverbruik

1025 W Watt

Totale papiercapaciteit

550